O NAMA

Izvrsnost je naš standard

PRINT-TEAM djeluje unutar poduzeća MICROTEAM d.o.o. koje je osnovano 2001. godine.

Od tada uspješno poslujemo, a tijekom godina proširili smo poslovanje, ali i tim kojeg danas čini više od 30 djelatnika. Osim proizvodnje tonera, tinti i ribona za printere, fakseve i kopirne uređaje, što nam predstavlja prvenstvenu djelatnost, također nudimo više od 7000 standardiziranih proizvoda iz područja informatičke opreme te uredskog pribora.

Do danas smo postali vodeći proizvođač reproizvedenih laserkih i tintnih uložaka za pisače u našoj regiji.

Zadovoljavamo najstrože certifi kate upravljanja kvalitetom poslovanja ISO 9001:2008, ISO 14001 te najstrože certifikate u reproizvodnji laserskih i tintnih uložaka za printere (DIN 33870, DIN 33871, ISO 19752, ISO 19798, ISO 24711, EN 55022/A1:2007 i EN 55024/24/A2-2003) koji svakom kupcu jamče da je ispis po kvaliteti jednak orginalnom ulošku za printer te da je količina ispisa istovjetna originalu.

MISIJA I VIZIJA

Microteam d.o.o. sa svojim brendom PrintTeam godinama gradi povjerenje među potrošačima i ugodno radno okruženje među svojim zaposlenicima. U svijetu tonera, tinti i ribona, Print-Team prati trendove i nove pisače te razvija nove proizvode i svakodnevno poboljšava kvalitetu istih.

Kako bi dobili kvalitetan proizvod u njezinu stvaranju sudjeluju naši zaposlenici sa svojim znanjem i zato se trudimo da imaju ugodno radno okruženje i zadovoljstvo na radnom mjestu jer bez njih ne bi bilo ni PrintTeam proizvoda.

Misija

Prepoznavanje i zadovoljavanje potreba potrošača za njihove pisače, odnosno prilagođavanje svakom kupcu i njihovim potrebama. Edukacija potrošača i širenje svijesti o korištenju reobnovljenih kaseta koje doprinose recikliranju i očuvanju okoliša.

Vizija

Kontinuiranim ulaganjem u proizvodnju i edukaciju zaposlenika razvijati nove proizvode i pozicionirati se kao značajni proizvođači reobnovljenih kazeta na Europskom tržištu.